tisdag 21 maj (v21)  Dagens namn: Konstantin och Conny  
Logo-Webbkameror.se
Tipsa | Nyhetsbrev | Feedback 
   Start   
  City-/väderkameror  
  Trafikkameror  
  Skidkameror  
  Golfkameror  
  Djurkameror  
  Byggkameror  
  Filmer  
  GAMLEBY: SärskiltBoende  GÖTEBORG: Masthuggskajen-NyHalvö/kontor  Masthuggskajen-NyaKontor  NyaÄlvstaden  HALMSTAD: NySkola  LINKÖPING NyaLägenheter  MALMÖ:  Hyllie/NyttKontor  Foajén  NYKÖPING: NyttResecentrum  SIGTUNA: NyStadsdel  SKELLEFTEÅ: NyaBostäder  SOLNA: NyttGarage  Järvastaden/NyaBostäder  STOCKHOLM: DanderydsSjh  FlemingsbergNyttKontor  FörbifartStockholm  Hagastaden  HagastadenKvSkålen  Hammarby/NyttKontor  Haningeterrassen  Norrtull  Slakthusområdet  Slussen  Södermalm/NyaBostäder  TyresöCentrum  SÖDERTÄLJE: NyttHotell  TROLLHÄTTAN: Stridsbergsbron  TROSA: NyaBostäder  UPPSALA: NyBiograf  NyttHotell/Kontor  VISBY: NyaBostäder  VÄSTERVIK: NyPsykatribyggnad  ÖREBRO: KvHållstugan  KvPilotenNyaLägenheter  VarbergaCentrum  Vård/Omsorgsbyggnad
 Älta Centrumkvarter – nya bostäder, lokaler, förskola och äldreboende.
 
älta Centrum

I samarbete med Nacka Kommun
Älta Centrumkvarter utvecklas tillsammans med Wallenstam med ny bebyggelse och allmänna platser. Här planeras för ett nytt torg med butikslokaler, cirka 950 nya bostäder, lokaler för bibliotek, kultur och fritid, en förskola samt ett äldreboende. Nacka Kommun rustar även upp parken med lek och aktiviteter för alla åldrar. Projektets omfattning för Nacka Kommun är att utföra schaktarbeten för uppfyllnad och ledningsarbeten med ett nytt infrastrukturnät av ledningar som ska försörja det nya centrumet och alla övriga byggnader. Efter ledningsläggning, uppfyllnad och grovplanering kommer de att bygga ut och anlägga de nya allmänna platsytorna som torg, park och lokalgator för att skapa det nya Älta Centrum.

invigning av det nya centrumet med butikslokaler är planerat till 2027. Ett slutligt projektavslut är planerat till 2031. Läs mer på webbplatsen.
  www.nacka.se

Vädret Nacka

Älta Centrumkvarter – Här planeras för ett nytt torg med butikslokaler, cirka 950 nya bostäder, lokaler för bibliotek, kultur och fritid, en förskola samt ett äldreboende.
 Störst bild   Historik-24h

Källa: nacka.se 
Bilduppdatering: Var 5:e minut 
 
  Byggkameror – start
  Föregående sida
  Upp

 

 Om webbkameror.se | Om Cookies | Upphovsrätt /Copyright | Tipstolva | Annonsera hos oss / Om våra annonser
Alla rättigheter förbehålls
Copyright © 2024 Webbkameror.se och Bacoll AB 
Telefon 0493-121 50